• Er det ved at være tid til at skifte låsen?
    HAR DU STYR PÅ DINE NØGLER?

iStock 000011632920XXLargeVi tilbyder

Beskyt dine kære, din ejendom og dine værdier med kvalitetsrigtig videoovervågning fra Bagger Låse & Alarm. Vi har et stort udvalg af systemer, som kan tilpasses dine aktuelle sikkerhedsbehov, bygningens arkitektur samt de nære omgivelser. Videoovervågning fra Bagger Låse & Alarm egner sig både til private hjem, virksomheder, offentlige institutioner, lagerbygninger og industri. Kontakt os for professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud på videoovervågning tilpasset jeres ejendom.

Skarpe billeder, fuldt overblik

Når du bestiller videoovervågning hos Bagger Låse & Alarm, får du et komplet system med flere forskellige kameraer, som er hensigtsmæssigt placeret på udvalgte steder, hvorfra de optager og sender billeder til monitorer opsat i overvågningscentralen. Således opnår du det bedst mulige overblik, både nat og dag. Vi prioriterer kameraer af høj kvalitet, så du er sikret billeder i en god opløsning, uanset lysforholdene.

Sætter ansigt på tyven

VideoHos Bagger Låse & Alarm anbefaler vi videoovervågning som et supplement til den mekaniske sikring. Videoovervågning giver dig et stærkt kort på hånden, hvis skaden skulle ske, og tyvene skal lokaliseres, så du kan få dine effekter igen. I større virksomheder, hvor risikoen for internt tyveri huserer, er videoovervågning et must, som skaber et trygt arbejdsmiljø for de loyale medarbejdere.

Kontakt os allerede i dag på 7020 2112

Bagger Låse & Alarm har stor erfaring med videoovervågning til både private og virksomheder. Vores specialister har den nødvendige viden og står gerne til rådighed med vejledning og gode råd vedrørende tyverisikring. Vi fører kun anerkendte kvalitetsprodukter indenfor videoovervågning, så du altid er sikret en stabil og sikker løsning. Kontakt Bagger Låse & Alarm på 7020 2112 for at aftale om et uforpligtende konsulentbesøg.